Maquines comunals, Tecnologies Re-Apropiades i XCTIT, Gestor CAC d’usuaris, productes i transport, l’Art du Soleil i Projecte Transport.net

En les LV JJAA, anem a presentar i debatre a la Fira de la Terra! els dies 24 al 26 en Barcelona: + info programa complertcartel_jjaa.

La CAC Central d’abastiment català, presentarà el seu nou aplicatiu CAC de transport de persones i productes. També es presentarà el projecte Transport.net que fomenta l’ús de productes i tecnologies netes, així com un canvi d’hàbits que protegeixin el medi ambient. L’Art du Soleil, Caravana eco-lògica pedagògica, es presenta com una proposta de forma de vida en resposta a l’actual situació econòmica, social i ecològica. És en honor a la magnificència i bellesa de l’astre que ens dóna vida.

XCTiT, la Xarxa de Ciència, Tècnica i Tecnologia de la CIC, com servei public donem assessorament, formació i consultoria en qüestions tecnològiques a totes les sòcies i persones afins. Per això hem obert una línia de i+d per produir màquines i processos pel comú, dels quals el mercat no ens abasteix o ho fa sense una política basada en Tecnologies Re-apropiades.

<< Si ets una sòcia, una ecoxarxa, un grup o nucli i tens una idea, necessites diners per fer-la, o per dissenyar-la, vols una màquina per fabricar espirulina a casa, una fanga russa, un peça de fundició, vols aprendre com es treballa el bosc i l’entorn de forma sostenible, vols un generador d’ozó, vols fer unes bosses per biodigestors o cobrir una cupula geodèsica, vols un ariete, un filtre d’aigua pel teu obrador, vols tindre una llicència que contempli les condicions dels treballadors i l’extracció i transformació de matèria primera, necessites un segell alimentari de confiança entre productores i on es consolidin processos amb aliments vius, vols emmagatzemar aigua en dipòsits, vols arreglar el camí d’una pista de muntanya, inventes eines, necessites o vols posar-te en contacte amb dissenyadors, enginyers, torner, fuster, investigadors, geòlegs, mecànics, Vine a proposar i decidir sobre Tecnologies Re-Apropiades i màquines comunals amb XCTIT, Xarxa de Ciència i Tecnologia, Dissabte 25 18h a 20h a l’Auditori de Fira de la Terra. Entrada gratuita>>

Aqui hi son els  Projectes Valorats valorats fins ara,  però si tens un projecte o una maquina o idea, omplint el Formulari d’Acollida de Projectes,  en l’assemblea del Dissabte 25 decidirem entre totes quins prioritzem per construir.

Us recordem que tenim el Coopfunding amb Projectes de Tecnologies Re-apropiades

industria-cnt