Totes som Grecia!

Companyes!
Nosaltres som Grècia.

Com Fuenteovejuna, ha estat el poble, hem estat nosaltres.

Des de la commoció, ara més que mai med1hem de fondre les nostres forces, alçant les nostres veus en nom de la solidaritat envers els éssers vius i la terra. Vivim moments convulses, i de les espurnes surten els focs i els lligams de la confiança i la reciprocitat.

Com pot dir Europa que ha estat solidària, si les ajudes són deutes impagables per omplir els fons dels més poderosos.

Veure allò que està passant davant els ulls com espectadors, tirar cap fora les nostres responsabilitats, quedar-nos adormits amb l’opi del poble mentres ens barallem amb el whassup o per internet, ara més que mai SUPORT AL POBLE GREC, amb els recursos que podem, amb la il·lusió, amb les ganes i amb el desig del canvi.

El nostre horitzó és el mateix blau, l’aire té la mateixa salinitat,és el mateix mar qui ens uneix i ens porta els peixos que hi sobreviuen d’una riba a una altra, són aquelles oliveres les que han estat sempre des de més de 2000 anys, són aquells ametllers els que acullen les mateixes aus migratòries, solidaritat amb totes LES LLUITES VALENTES; que caminen per la passió i no pas per la prudència, perquè de covards, opressors, egoistes i sobretot ignorants en tenim prou, i no tenim tota la responsabilitat sobre aquells que volen seguir mirant la tele o els dies passar.

Amunt, amunt com els arbres que s’aixequen i es planten arrelant-se pel cel i per la terra, salvatges com les herbes que creixen a l’asfalt, tendres com les cireres al juny i subtils com les flors de la berbena, i lliures, lliures com l’aire que entra als pulmons inconscient, i lliures, i lliures i lliures i auto-organitzada, i valenta, com m’agrada somniar-te: Grècia!