Revista XCTIT

Tenim el plaer de presentar la primera Revista XCTIT.
routard_loire-a-velo-616x250Podeu descarregar la revista en aquest link: Revista Agost 2016 num 1.

En les seves pàgines us expliquem com estan avançant els projectes que realitzem i les últimes notícies de les línies estratègiques.També tenim una secció divulgativa amb unes petites càpsules de ciència, tècnica i tecnologia. Volem construir una xarxa sòlida i per això és importantre dedicar esfuersos a la transmissió i divulgació dels processos i projectes, per visualitzar el que està passant i com s’està treballant cap al canvi i la transformació social d’un món més sostenible i agradable.

Si desitges subscriure’t i rebre-la periòdicament:

Ens agradaria molt poder fer la revista col·laborativa i rebre notícies i continguts relacionats amb la ciència, tècnica i tecnologia, per anar elaborant els següents edicions.Us esperem amb moltes ganes, moltes gràcies,

XCTIT, Xarxa de ciència, tècnica i tecnologia